mtgil.com לא עובד.

בפורום זה ניתן לדון בנושאים הקשורים למג'יק שלא מכוסים על ידי אחד הפורומים האחרים. לדוגמה: שמועות על סטים עתידיים, דיון במוצרי מג'יק חדשים, דיונים על נציגים ישראליים בטורנירים בין לאומיים וכולי.

מנהלים: kabanist, Sir Psycho Sexy

chaosblack
מארגן טורנירים
יצירת קשר:

שליחה על ידי chaosblack »

האופן שבו אתה מציג את התגובות שלך כאילו אין להן סאבקונטקסט הוא מרשים, אם כי קצת חסר טעם. have it your way then....

מעבר לזה אני חושב שבשלושה ימים האחרונים יש אנשים ששכחו לקחת את הכדור שלהם נגד חרדות רדיפה... ואני חושב שאני יודע מספיק כדי להשוות את הנושא למלפפונים (או כול ירק אחר).

אגב מתוך עניין מעניין אותי מי זה "אתם" שאתה מתייחס אליהם? אלי, לניר, לשנינו, למדנס, לחייזרים עם כובעי האלומיניום? כי נראה לי שאני וניר באותו קו מחשבה שמישהו קצת יורד מהפסים וקצת לצחוק עליו לא יהרוג אותו (אם הוא ימות אני מתנצל מראש).

welcome to the internet....
TrUnks
Solemn master
יצירת קשר:

שליחה על ידי TrUnks »

ואו כל המדנס\נקסוס\פיסיגיימס(למרות שהם פחות בעניין) הגיע לרמות כל כך דביליות שאין לי כבר מה להגיד...ואני בכלל לא מדבר על הרעיון של הת'רד הזה\הת'רד עם ה"דביק של טורנירים" שהמודים החליטו שזה לא לרמה של האנשים לדבר עליו(משעשע כי לעומרי יש גישה לפורום מודים אז אולי הוא רצה שזה כן יהיה פתוח לכולם)

חשבתי לכתוב ש"אולי צריך איכשהו להגיע להסכמה כלשהי בין ה"צדדים"" אבל אני רואה שאין סיכוי בעולם, אז כל מה שיהיה מעכשיו זה "קרבות" בין השניים (כי pcgames די שקטים במערכה)

לשחקנים כרגע זה טוב כל השטויות האלה(הורדת מחירים,מבצעים,בלה בלה) אבל בעתיד הרחוק...נחיה ונראה...

אה כן ויש פה כמה וכמה תגובות חסרות כבוד לחלוטין,גם אם אתם בצד מסויים לחלוטין אפשר להגיב בכבוד ועם זה אסכים עם אור, הזלזול שרץ פה פשוט מגעיל כבר.

עכשיו לנושא-
יובל(y) אז כזכור לי הפורום היה mtgil.com אם איני טועה, ככה שאני מאמין שאנשים ילכו לשם "קודם כל" כי ככה זה התפרסם מההתחלה.
אני משדר משחקים מכל הפורמטים בmagic online בלינק הבא למי שמעוניין-
http://www.twitch.tv/nivshm
Kroen

שליחה על ידי Kroen »

אי אפשר לעשות ששתי הכתובות יעבדו? או שלכל הפחות mtgil.com יעשה referral לכתובת החדשה?
תמונה תמונה
Y
מנהל טכני
יצירת קשר:

שליחה על ידי Y »

ניב, מי שכבר מכיר את הפורום, מגיע אליו בד"כ עם קישור ישיר של הפונדק.
אני הגבתי לטענה ששחקנים חדשים לא ימצאו את הפורום (שלא נכונה לדעתי). מי שלא מכיר אותו, מנסה קודם כל co.il. (ראיתי לא מעט כאלה).
chaosblack
מארגן טורנירים
יצירת קשר:

TrUnks כתב:אה כן ויש פה כמה וכמה תגובות חסרות כבוד לחלוטין,גם אם אתם בצד מסויים לחלוטין אפשר להגיב בכבוד ועם זה אסכים עם אור, הזלזול שרץ פה פשוט מגעיל כבר.
נאה דורש נאה מקיים. מאכשיו אסור לך לכתוב שטויות שעלולות לפגוע באנשים או בחנויות לנצח. דיל? :lol:

באמת שאין בעיה ששתי הכתובות יפנו לפורום. ההצהרה כאילו יש משהו בדבר שמישהו מונע את ההפניה הזאת בכוח היא די מצחיקה...
TrUnks
Solemn master
יצירת קשר:

שליחה על ידי TrUnks »

אלון אני שמח שאתה משתעשע...אני לא.

יובל סבבה,אם ראית אז מצויין, השאלה מה מפרסמים בפייסבוק\מה מופיע בגוגל וכו'(לא בדקתי) אם זה il אז מצויין.
אני משדר משחקים מכל הפורמטים בmagic online בלינק הבא למי שמעוניין-
http://www.twitch.tv/nivshm
sliver
Sliver Overlod
יצירת קשר:

שליחה על ידי sliver »

TrUnks כתב:ואו כל המדנס\נקסוס\פיסיגיימס(למרות שהם פחות בעניין) הגיע לרמות כל כך דביליות שאין לי כבר מה להגיד...ואני בכלל לא מדבר על הרעיון של הת'רד הזה\הת'רד עם ה"דביק של טורנירים" שהמודים החליטו שזה לא לרמה של האנשים לדבר עליו(משעשע כי לעומרי יש גישה לפורום מודים אז אולי הוא רצה שזה כן יהיה פתוח לכולם)
העובדה שויזארדס שינתה מדיניות ומאפשרת ריבוי יבואנים גרמה למצב שלא היה בעבר בו יש לנו בפורום מספר גורמים מסחריים, שחלק מהם גם נמצאים בהנהלת הפורום, וקורה שמידי פעם הם נכנסים לטאקלים אחד עם השני. בהתחלה זה היה נקודתי פה ושם אז הסתפקנו בלשים פלסטר, אבל היות שזה ממשיך ומעכיר את האווירה בפורום, אנחנו בתהליכים של גיבוש עקרונות מנחים חדשים לאותם גורמים. כשזה יקרה זה אמור להוריד את "רמות הדביליות" ולהחזיר שלום בית לפורום.
Slivers don't learn. They just know
שופט לבל 8 ומארגן הבין גלאקטי של ויזארדס.
Orb
Moderator

שליחה על ידי Orb »

אגב מתוך עניין מעניין אותי מי זה "אתם" שאתה מתייחס אליהם? אלי, לניר, לשנינו, למדנס, לחייזרים עם כובעי האלומיניום?
התייחסתי לחייזרים עם כובעי האלומיניום.
chaosblack
מארגן טורנירים
יצירת קשר:

Orb כתב:
אגב מתוך עניין מעניין אותי מי זה "אתם" שאתה מתייחס אליהם? אלי, לניר, לשנינו, למדנס, לחייזרים עם כובעי האלומיניום?
התייחסתי לחייזרים עם כובעי האלומיניום.
תודה על ההבהרה. לא הייתי בטוח.
סמל אישי של משתמש
theoldman
Administrator
יצירת קשר:

שליחה על ידי theoldman »

Ward כתב:זה מוזר, איך זה קרה שוב ועוד בדיוק בתקופת הפרירליס ... :roll:
אני מקווה שזה לא קשור לזה שהדומיין הזה שייך לנקסוס כי הדומיין השני שאוריאן קנה כן עובד משום מה.

למיטב ידיעתי זה בטיפול, חבל באמת כי זה גם משהו שיכול לפגוע בקהילה.
אני בטוח שיש משתמשים קצת פחות מנוסים שניסו להכנס דרך הכתובת הראשית mtgil.com וכשלא הצליחו פשוט חשבו שהאתר נפל או משהו ועזבו.
תמיד כיף שאפשר לתקוף באינטרנט מבלי שצריך שום ביסוס, העיקר להיות לא נחמד ולהשמיץ אחרים.

הבעיה היא עקב מעבר השרת ואי-עדכון שם המתחם לשרת החדש. זה בטיפול ואחריות של נקסוס / אור מול החברה שמתפעלת את שם המתחם mtgil.com. ברגע שהם יפתרו את הבעיה מולם, שם המתחם יחזור לפעולה.
זה משהו שאין לי שליטה עליו, רק לנקסוס / אור. כמו שעל mtgil.co.il למדנס יש שליטה.

נ.ב. אני מניח שלהתנצל על השמצה לא מבוססת, זה מושג זר?
Ward
Moderator

שליחה על ידי Ward »

Ward כתב:
אבל בכל מקרה אתם צודקים לא צריך לקפוץ להשערות מיותרת אני מקווה שיסתדר בהקדם.
אתה בהחלט צודק!
אם זה לא היה ברור בציטוט התנצלתי על כך שקפצתי ישר למסקנות.
פשוט אחרי כל מה שקרה ועוד בנוסף על זה המחטף/שינוי של הפוסט שלא היה שייך להם באמת שלא ידעתי מה לחשוב..

מתנצל שוב על עניין הדומיין מקווה שיפתר בקרוב לטובת הכלל :)
שלח תגובה